май 07, 2024

Джей Ло и Алекс Родригес на тайна среща след раздялата (Бейзболистът драпа за прошка – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/dzhey-lo-i-aleks-rodriges-na-tayna-sreshta-sled-razdyalata-beyzbolistat-drapa-za-proshka-podrobnosti/163220 Kliuki.net
Джей Ло и Алекс Родригес на тайна среща след раздялата (Бейзболистът драпа за прошка – Подробности)

Джей Ло скоро няма да забрави бившия си

Както изглежда, връзката между двамата никак не е приключила. Джей Ло и Алекс Родригес си чукнаха тайна среща, по време на която да изяснят отношенията си. По всичко личи, че любовта им все още е жива. Макар певицата да се теши на рамото на Марк Антъни, явно все още изпитва силни чувства към бейзболиста. Така кръшкачът успял да хване полет за Лос Анджелис в четвъртък. Планът за пътуването включвал именно среща със знойната звезда. [caption id="attachment_180279" align="aligncenter" width="300"]Ще се съберат ли Джей Ло и Алекс Родригес? Ще се съберат ли Джей Ло и Алекс Родригес?
Снимка: фейсбук[/caption] Въпреки че Дженифър Лопес е крайно наранена от непрестанните му изневери, явно е на път да му прости. Именно прошката била основната цел на Алекс. Домогванията му към сърцето на любимата били свързани най-вече с изясняване на отношенията им. Според запознати връзката им обещава да има продължение. Близък до двойката твърди, че те все още имат силни чувства един към друг, независимо от напъните им да изглежда другояче.

"Джей Ло все още не вярва напълно на Алекс Родригес. Тя е много скептична, но го е изслушала, защото все още любовта ѝ към него не се е изпарила", споделя източник. Повод за раздялата им бе скандалната изневяра на бейзболиста. Тогава всички медии гръмнаха и на практика не остана нищо скрито-покрито. Двойката направи всичко възможно да укроти напрежението, но много скоро след това последва пълният разрив между тях. Новината бе обявена в социалните мрежи.
"Осъзнахме, че сме по-добре като приятели, и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има. От уважение към тях единственото друго, което ще коментираме, е да благодарим на всички, които ни изпратиха мили пожелания", цитира общото изявление на двамата по въпроса woman.bg.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)