април 27, 2024

Джей Ло кълчи баджаци на масата за РД (На 54 звездата е луда досущ като нашенска фолк звезда – Снимки)

Латино дивата стана на 54, но все още пали страстите и на тази възраст

https://kliuki.net/kliuki/dzhey-lo-kalchi-badzhaci-na-masata-za-rd-na-54-zvezdata-e-luda-dosusht-kato-nashenska-folk-zvezda-snimki/206427 Kliuki.net
Джей Ло кълчи баджаци на масата за РД  (На 54 звездата е луда досущ като нашенска фолк звезда  – Снимки)

Джей Ло вдигна щур купон покрай басейн където посрещна личния си празник. Латино дивата се качи на масата и разкърши снага, за да забавлява гостите си.

Малко ни заприлича на родните фолк звезди, които обичат да щуреят така. Певицата се бе барнала с уникална рокля по тялото, под която се видяха пленителните й извивки. Тоалетът на Версаче в метално сив цвят идеално пасваше на фигурата на звездата. А мъжката аудитория бурно я аплодира.

Джей Ло кълчи баджаци на масата за РД  (На 54 звездата е луда досущ като нашенска фолк звезда  – Снимки)

Джей Ло кълчи баджаци на масата за РД  (На 54 звездата е луда досущ като нашенска фолк звезда  – Снимки) - Снимка 2

Джей Ло в един момент съблече роклята и лъсна по бикини и сутиен. Така демонстрира пищните си прелести в цял мащаб и не остави нито един гост безразличен към ослепителните си форми.

Джей Ло кълчи баджаци на масата за РД  (На 54 звездата е луда досущ като нашенска фолк звезда  – Снимки) - Снимка 3

Забавлението бе на макс и тя обеща на феновете си да отбелязва рождения си ден през месеца защото има приповдигнато настроение и иска да празнува.

Само едно не стана ясно. Къде всъщност е благоверния й съпруг Бен Афлек.  Той не се вижда на нито една от снимките и феновете се притесниха да не са се скарали и актьорът да е сърдит или ядосан на половинката си.

Източник: Телеграф