април 26, 2024

Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки)

Замириса ли на развод, питат се феновете на актрисата, които бяха сащисани от неадекватното поведение на съпруга й

https://kliuki.net/kliuki/dzhey-lo-podigra-ben-za-neadekvatnoto-darzhanie-na-grami-ne-mu-prosti-za-srama-na-nagradite-snimki/199974 Kliuki.net
Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки)

Снимки и видеа на Джей Ло и Бен Афлек от звездното събитие станаха вирусни  в социалната мрежа. На кадрите Афлек изглеждаше много тъжен и изгубен когато придружаваше звездната си половинка на Грами.

53-годишната Лопес бе зашеметяваща на звездното събитие в рокля на Гучи, с разголено деколте и цепка на бедрото  с  декор от изящни ресни. Единственото нещо, което развали картината бе отегчения вид на 50-годишния й съпруг, в скромен костюм до нея на масата.

Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки)

Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки) - Снимка 2

Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки) - Снимка 3

Афлек изобщо не се интересуваше какво се случва в бляскавата зала и на сцената, а си личеше, че мислите му витаят някъде на далеч. Последваха мемове с актьора, които заляха мрежата, а Джен отговори с чувство за хумор. Тя показа снимка от първия трейлър на новия филм на съпруга си, в който той играе режисьора и съосновател на Найк -  Фил Найт.

Джей Ло подигра Бен за неадекватното държание на Грами (Не му прости за срама на наградите – Снимки) - Снимка 4

Лопес прояви завидна ирония като показа снимка, на която Бен позира със същото безизразно лице, като  на наградите. Певицата намекна, че безумния вид на Афлек е всъщност обичайното му състояние: „Щастливото лице на съпруга ми.”, пошегува се звездата.

Конфликтът между двойката беше уловен от камерите. Джей Ло се ядоса при вида  на отегчения си съпруг  поиска от него да изглежда по-дружелюбен. Бен се намръщи й и отговори, че ще се опита. И това не е първия път когато Афлек не успява да сдържи раздразнението си когато придружава жена си на звездно събитие.