април 25, 2024

Джей Ло разкара Алекс, Ким Кардашиян заряза Кание (ТОП 5 на звездните раздели през 2021 г.)

https://kliuki.net/kliuki/dzhey-lo-razkara-aleks-kim-kardashiyan-zaryaza-kanie-top-5-na-zvezdnite-razdeli-prez-2021-g/165416 Kliuki.net
Джей Ло разкара Алекс, Ким Кардашиян заряза Кание (ТОП 5 на звездните раздели през 2021 г.)

Раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес със сигурност беляза 2021 г.

И определено може да се нареди на първо място в звездната ни класация. Двамата бяха безрезервно влюбени и щастливи, но както се казва, котка им мина път. Към настоящия момент Джей Ло е неимоверно щастлива, при това не с кого да е, а със старата си любов – Бен Афлек. Алекс Родригес, от своя страна, месеци наред ближеше раните си, но в крайна сметка също продължи напред. Така, за огромно съжаление на феновете им, любовните им оотношения вече са в миналото. [caption id="attachment_190516" align="aligncenter" width="300"]Джей Ло и Алекс Родригес се разделиха окончателно Джей Ло и Алекс Родригес се разделиха окончателно
Снимка: Инстаграм[/caption] Още една звездна двойка прекрати връзката си през 2021 г. Ким Кардашиян и Кание Уест години наред радваха почитателите си с атрактивните си отношения. Макар да живееха на приливи и отливи, все пак бяхме свикнали да ги виждаме заедно. И да мислим за тях като за семейство. Е, непокорната нежна половинка в двойката най-сетне се взе в ръце и реши, че повече не може да продължава така. Рапърът отиде там, откъдето бе дошъл – извън живота на любимата си.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Покрай Джей Ло и Бен Афлек прекрати връзка през изминалата година. Той се запозна с Ана де Армас на снимачната площадка на общия им филм. 10 месеца минаха под звездата на скоростно избухналата им любов. Когато двамата заминаха за Куба, се заговори за черни облаци в отношенията им. Слуховете се оказаха верни и на практика звездите се разделиха. И макар да не просъществуваха дълго във времето като партньори, Ана бе спасителен лъч за Афлек, измъквайки го от алкохола и от дупката покрай развода с Дженифър Гарнър. [caption id="attachment_190517" align="aligncenter" width="300"]Бен Афлек и Ана де Армас също се разделиха през 2021 г. Бен Афлек и Ана де Армас също се разделиха през 2021 г.
Снимка: Инстаграм[/caption] Бурният романс на Кейти Холмс и Емилио Витоло също завърши през 2021 г. Те бързо се загаджиха, но и още по-бързо успяха да се разделят. "Кейти и Емилио се насладиха на времето си заедно, но просто нещата не потръгнаха. Тя се фокусира върху дъщеря си Сури и предстоящите си проекти", обяви тогава говорител на актрисата, цитиран от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo)

И ако при тях ситуацията бе мирна и тиха, не така стояха нещата при Зейн Малик и Джиджи Хадид. Тук, разбира се, добре се постара и майката на Джиджи, която обвини Зейн в насилие и емоционален стрес.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zein Malik (@zeinn_malik)