април 20, 2024

Джей Ло възмути с провокативна визия на погребение (Певицата лъсна по гърди на траурната церемония – Снимка)

Тоалетът й бе луксозен, но отвън всякакво приличие

https://kliuki.net/kliuki/dzhey-lo-vazmuti-s-provokativna-viziya-na-pogrebenie-pevicata-lasna-po-gardi-na-traurnata-ceremoniya-snimka/167590 Kliuki.net
Джей Ло възмути с провокативна визия на погребение (Певицата лъсна по гърди на траурната церемония  – Снимка)

Джей Ло винаги знае как да подчертава достойнствата си. Стилът на звездата често се променя през годините на кариерата й. Някога тя се обличаше като провинциалистка. Но след дълго търсене намери себе си и сега се превърна в икона за подражание на всички модерни жени по света.

Даже ония тоалети, заради които биха били критикувани други звезди стоят безупречно на холивудската красавица. Например, ако нейната дреха разкрива някоя част от тялото й, то тя изглежда перфектно.

Понякога Лопес обаче допуска грешки. Сами по себе си изглеждат безупречно, но понякога са неуместни.

Като пример за такава дреха можем да посочим скорошната рокля на певицата, С която тя се появи на погребение. Тя и Бен Афлек дойдоха да се сбогуват с техен приятел-бизнесмен, който почина. Той е собственик на голяма маркетигова компания  J. R. Ridinger. Богаташът почина от белодробна емболия на яхта край бреговете на Хърватия.

Дженифър се издокара официално с черна до пода рокля. Но делолтето й бе толкова дълбоко, че бе подходящо за червения килим на Оскар, а не за траурна церемония.

Естествено, бюстът на Джен е великолепен, но трябва ли да го показва така по време на траур?

Хейтърите често критикуват Лопес, че с годините си тя започва да прекалява. Някои го отдават на криза на възрастта. Но тя самата си вярва, че е в разцвета на сексуалността и чувствеността си.

Джей Ло възмути с провокативна визия на погребение (Певицата лъсна по гърди на траурната церемония  – Снимка)