април 24, 2024

Джино на Джена крие мръсно минало (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/dzhino-na-dzhena-krie-mrasno-minalo-snimka/144702 Kliuki.net
Джино на Джена крие мръсно минало (Снимка)

Джино на Джена е заработвал като танцьор, съмняват се и за по-скандални негови афери

Джино на Джена е заработвал като танцьор преди да се загаджи с изпълнителката! Мистериозният млад господин, за когото се твърди, че е бъдещият съпруг на чалгаджийката, крие доста скандално минало зад гърба си. Въпреки, че е доста млад, Джино на Джена може да се похвали с бурен живот и преживявания, които със сигурност обаче няма да се понравят на половинката му.

[caption id="attachment_80431" align="alignleft" width="300"]Джино на Джена крие скандално минало Джино на Джена крие скандално минало[/caption]

Според запознати годеникът на звездата си е изкарвал прехраната като танцьор по нощни клубове в САЩ. И не само това обаче. Източници на Kliuki.net се кълнат, че господинът е предлагал и друг тип, по-интимни услуги за платежоспособните клиенти.

Малко известна негова снимка показва, че в тези спекулации може да има и доза истина, коментират онлайн потребителите. Кадърът е взет от един от профилите му в сайтове за запознанства. На него Джино на Джена е с грим и в доста провокативен вид, видяха от БЛИЦ.

Самата певица към момента не е коментирала слуховете за миналото на половинката си. Припомняме ви, че Джена обяви, че именно Джино е мистериозният й годеник, в когото е влюбена. По думите й, избраникът й е от богато семейство на нашенци, изселили се в САЩ, които са собственици на успешен транспортен бизнес.