декември 09, 2023

Джийсън, Пенка и Ели обърнаха заведение с краката нагоре! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/dzhiysan-penka-i-eli-obarnaha-zavedenie-s-krakata-nagore-snimki/141938 Kliuki.net
Джийсън, Пенка и Ели обърнаха заведение с краката нагоре! (СНИМКИ)

Бившите съквартиранти вилнеят пияни до козирката, наложило се охраната да ги усмирява

Джийсън Брад Люис и Пенка не спират да скандализират обществото и след излизането си от Биг Брадър. Двамата спретнаха грандиозно посрещане на изгонената Ели Владкова, която беше от техния лагер в Къщата. Ситуацията обаче излязла извън контрол след като бившите съквартиранти изпили солидно количество алкохол и решили съвсем да вдигнат градуса на забавлението.

[caption id="attachment_57085" align="alignleft" width="300"]Пенка, Джийсън и Ели обърнаха заведението с краката нагоре Пенка, Джийсън и Ели обърнаха заведението с краката нагоре[/caption]

Тримцата се покатерили върху масите и започнали да танцуват сред препълнените с храна и напитки чинии и чаши, научиха от hotarena.net. Нещо повече, очевидно прекалилите с алкохола брадъри, започнали да трошат всичко от инвентара на заведението, което им попадне пред очите. Положението дотолкова излязло извън контрол, че се наложило охраната на обекта да се намеси, за да усмири развилнялата се компания.

Пенка, Джийсън и Ели били предупредени, че ще трябва да заплатят всичко изпочупено и, ако продължат да се държат по същия начин, ще бъдат изгонени от заведението. "Явно са се взели за големи звезди, на които всичко им е позволено", недоволстват форумци. Самонадеяното им поведение се вижда и от снимките. На всичкото отгоре Пенка без притеснение си позира с цигара в ръка, макар да знае добре, че пушенето на закрито е забранено.

[gallery link="file" ids="57084,57085,57087,57088,57089,57090,57081"]