април 19, 2024

Джордж Клуни 8 години след брака с Амал: Казваха ни, че няма да изкараме и месец, а още съм луд по нея!      

https://kliuki.net/kliuki/dzhordzh-kluni-8-godini-sled-braka-s-amal-kazvaha-ni-che-nyama-da-izkarame-i-mesec-a-oshte-sam-lud-po-neya/167159 Kliuki.net
Джордж Клуни 8 години след брака с Амал: Казваха ни, че няма да изкараме и месец, а още съм луд по нея!      

Трогателната връзка на двойката впечатлява Холивуд, непоправимия сърцеразбивач все още е влюбен в жена си

На 28 септември Амал и Джордж Клуни отбелязаха осмата годишнина откакто сключиха брак. В мрежата се появиха снимки на една от най-харесваните холивудски двойки как се отправя на ресторант да празнува.

44-годишната знаменитост със своя аристократичен стил впечатли фотографите с външния си вид, а си струва да отбележим, че Джордж бе не по-малко възхитен от спътничката си в живота.

Въпреки, че им предричаха развод, актьорът призна, че още е луд по жена си

За вечерният празник Амал избра къса пола в черно и бяло, която съчета с тясна по тялото блуза и черни високи сандали на ток. Тоалетът й подчерта всичките й предимства: тънката като на оса талия, перфектните й бедра, дългите изящни крака, ,лебедовата шия и красивия бюст.

Адвокатката бе оформила косата си с маша, придавайки й обем. И въпреки яркото си ориенталско излъчване тя успява да възхити с елегантност, използвайки правилно цветови алценти.

Госпожа Клуни обича ярките зветове, на за грима си използва неутрални палитри. Знаменитата адвокатка си бе нанесла бежови сени на очите и тънка очна линия, допълвайки грима си със спирала и светло червило в розов нюанс.

А почитателите на семейната двойка коментират, че никой не е очаквал Джордж Клуни да е толкова дълго луд по нея, въпреки, че им предричаха бърз развод.

Източник: Elle