март 29, 2024

Джудит на Цеци Красимирова я засенчи (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhudit-na-ceci-krasimirova-ya-zasenchi-snimki/146293 Kliuki.net
Джудит на Цеци Красимирова я засенчи (Снимки)

Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки

Дъщерята засенчи майката, това коментират потребителите в интернет пространството. Джудит, дъщерята на топ манекенката Цеци Красимирова прави първи стъпки като модел. Тя е решила да си пробва късмета в модните среди. Наследничката на Цеци вече реализира първите си изяви като манекенка и се хвали с снимки, които ще й служат за реклама при кастинги у нас и извън страната. Красавицата иска да се пробва на испанските подиуми.

[caption id="attachment_90871" align="alignright" width="300"]Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки Джудит на Цеци Красимирова тръгна по нейните стъпки[/caption]

Въпреки, че двете страшно си приличат , Джудит притежава изтънчена красота , по светла коса и не толкова мургава кожа и блести с естествения си чар. Цеци е известна в модните среди със своята натрапчива и вулгарна хубост, оценена от модните специалисти и авторите на чалга по онова време. В момента бившата моделка не изглежда толкова добре, заради многото пластични операции, а не на последно място и заради годинките, които вече й личат, въпреки корекциите.

Джудит КрасимироваКрасимирова подкрепя седемнадесет годишната си щерка , но я съветва да се пробва и в киното. Двете, обаче са на едно мнение, кариерата й да е в чужбина, не в България, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Цеци и Джудит съвсем скоро се върнаха в родината. Те живееха в Барселона през последните години. Решението да се завърнат в България взела майката, която не одобрява средата, с която била заобиколена Джудит. Най-големите тревоги на загрижената Цеци били, наследницата й да не се обвърже с неподходящ мъж и да не роди толкова малка, както се случи на нея преди време. Напоследък, красивата й щерка се прибира в къщи доста късно и между двете имало напрежение.

Джудит КрасимироваЦеци Красимирова бе забелязана да обикаля елитните столични училища в търсене на най-подходящото за красивата Джудит. Образованието на бъдещата модна икона е много важно и това накланя везните в полза на решението двете да се завърнат в отечеството си.