януари 28, 2023

Джуките на Мария по-зле отвсякога! (Хорър фото)

https://kliuki.net/kliuki/dzhukite-na-mariya-po-zle-otvsyakoga-horar-foto/142617 Kliuki.net
Джуките на Мария по-зле отвсякога! (Хорър фото)

Джуките на Мария изглеждат отчайващо, силиконът в тях най-вероятно губи трайност, но грешката е непоправима

[caption id="attachment_61892" align="alignleft" width="300"]джуките на Мария Джуките на Мария в ОКАЯНО състояние[/caption]

Джуките на Мария изглеждат по-зле отвсякога. Kliuki.net попадна на отчайваща снимка с устните на Мара Отварачката, такива, каквито не сте ги виждали досега. Че джуките й са пословични за това как НЕ се слага силикон, всеки знае, но чак в такова състояние досега не ги бяхме виждали.

Кадърът, който се разпространява по форумите като грешка на природата, е от клипа към песента „Всичко е платено“, сниман в Сен Тропе. Всъщност, грешката не е на природата, а на пластичната хирургия. Джуките на Мария са недоразумение, причинено й още през далечната 2004 г., когато този бранш още не е добре развит у нас.

Именно тогава – точно преди 10 години, се случва гафът с джуките на Мария, който по-късно я издига в челните позиции на световна класация за най-нелепите пластики.

След години певицата вече може да си позволи посещение при чуждестранен хирург, който да оправи проблема, но явно грешката е непоправима. Нещо повече – джуките на Мария стават все по-ужасни.

Днес миньончето има връзка с милионера Християн Гущеров, за когото също не е проблем да отдели няколко хиледарки за корекция на джуките на Мария. Или дори за премахване на силикона в тях. Но както се вижда от снимките, това не се случва и недоразумението си стои на лицето на Мария.