май 19, 2024

Джулиана Гани "открадна" и рождения ден на майка си (Моделката използва празника за собствена реклама – Видео)

Джулиана Гани няма спиране, когато трябва да си изпроси аплодисменти

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-otkradna-i-rozhdeniya-den-na-mayka-si-modelkata-izpolzva-praznika-za-sobstvena-reklama-video/167986 Kliuki.net
Джулиана Гани "открадна" и рождения ден на майка си (Моделката използва празника за собствена реклама – Видео)

Последната изцепка на младата жена в Инстаграм отново уж събра погледите. На практика обаче у аудиторията остана лек неприятен послевкус – Джулиана Гани използва рождения ден на майка си, за да трупа точки. Така уж невинното ѝ желание да зарадва родителката си, ѝ изигра неподходяща шега. За мнозина подобно парадиране с възможности и любов на показ минаха границата на добрия вкус.

Краткото клипче, посветено на празника, в крайна сметка отново имаше за цел да рекламира авторката си. От майка ѝ не успяхме да видим почти нищо и дори тортата бе окупирана от Давид. Жената не успя да духне заветните 69, а какво остава и за възможността да си пожелае нещо. Не за пръв път Джулиана постъпва по този начин – да окупира нечий специален момент. Съвсем наскоро моделката подари процедури на обичната си майка, но отново сякаш искаше да покаже себе си.

Каквито и да са били намеренията ѝ, все пак в центъра на рождения ден трябваше да бъде рожденичката, а не амбициозната ѝ щерка. Дори новият ѝ любим привличаше повече внимание в краткото клипче, посветено на радостния повод. Откакто е в центъра на вниманието, Джулиана Гани на практика живее в социалните мрежи. С риск да досади на почитателите си, тя ангажира времето им с постоянните си самореклами, маскирани ту като провокации, ту като жест към някого.