април 25, 2024

Джулиана Гани пробутва дъвки и бонбони с канабис (Моделката конкурира бившия в бизнеса с добавки – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-probutva-davki-i-bonboni-s-kanabis-modelkata-konkurira-bivshiya-v-biznesa-s-dobavki-podrobnosti/166255 Kliuki.net
Джулиана Гани пробутва дъвки и бонбони с канабис (Моделката конкурира бившия в бизнеса с добавки – Подробности)

Джулиана Гани се втурна в луда конкуренция с бившия си съпруг

Най-новата страст на моделката включва търговия с... канабис. Колкото и странно да звучи, тя си е наумила да пробутва хранителни добавки с вещества, получени именно от спорното растение. По думите на Джулиана Гани канабидиолът (CBD) е непсихоактивно съединение, което има неочакван ефект върху здравето на хората. И за да не е съвсем голословна, обявява, че самата тя ударно използва дъвки и бонбони с въпросния канабидиол.

В ударна реклама на бранда Гани не спира дотук, а препоръчва всичко, що може да се използва. И почти като лекар категорично обяснява какви са всички ползи за здравето на човека. Така оправната новоизлюпена бизнес дама почти явно се намеси в бизнеса с добавки на бившия си. Илиян Найденов бе нейното лице за пред света, когато ставаше дума за всякакви незнайни елементи, с които да натъпчем тялото си.

Дали от ревност към него, или пък защото е попаднала на златна мина в бранша, и Джулиана Гани се сети да пробутва хранителни добавки. Нищо че на практика става дума за канабис. И макар да иде реч за непсихоактивен елемент, какви са рисковете при неразумна употреба, все още не е съвсем известно. Дано и Илиян Найденов е очарован от идеята!