юни 19, 2024

Джулиана Гани проговори: Да, ще има сватба (Виж подробности)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-progovori-da-shte-ima-svatba-vizh-podrobnosti/143553 Kliuki.net
Джулиана Гани проговори: Да, ще има сватба (Виж подробности)

Джулиана Гани чете книги с готварски рецепти, за да се грижи за половинката си

Джулиана Гани обмисля съвсем сериозно да мине под венчило. Госпожицата, която гордо се кичи с титлата Мис Силикон 2013 година, е категорична, че е срещнала мъжа на живота си в лицето на гаджето си Роман Стоичков. Очевидно, че любовта между двамата е ролкова силна, че Джулиана Гани се стяга за сватба.

[caption id="attachment_69599" align="alignright" width="200"]Джулиана Гани обмисля сватба Джулиана Гани обмисля сватба[/caption]

В интервю за сайта bgreality.bg силиконката признава, че щастливото събитие се задава съвсем скоро, но все още предпочита да не разгласява твърде много детайли, тъй като се бои от уроки. Въпреки, че е едва на 23 години, Джулиана Гани е категорична, че Роман е мъжът, с който иска да прекара живота си. Госпожицата не крие, че откакто е с него, никой друг мъж не е в състояние да я впечатли.

Нещо повече, за да радва максимално половинката си, Джулиана Гани се е заела да чете книги с готварски рецепти, за да може да изненадва Роман с вкусни и засукани манджи. Младото момиче, което според доста хора е прекалило със силикона в устните и бюста си, всъщност ни най-малко не съжалява за корекциите си.

Напротив, Джулиана Гани твърди, че така се чувства дори още по-красива и съветва всички жени да не залагат само на естествената си красота, а да прибягват до всички възможни методи за разкрасяване.

[gallery link="file" ids="69600,69601,69602,69603"]