май 02, 2024

Джулиана Гани се орезили с фотошоп (Моделката си смачка носа – Потрес фото)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-se-orezili-s-fotoshop-modelkata-si-smachka-nosa-potres-foto/166511 Kliuki.net
Джулиана Гани се орезили с фотошоп (Моделката си смачка носа – Потрес фото)

От зор да се изкара хубава, Джулиана Гани си окепази лицето

Един от най-фрапантните ѝ кадри напоследък буквално вперва невъоръженото око в прясно издялкания ѝ нос. Снимката претендира да впечатли с качество и стил, но на практика само показа колко смачкан може да бъде обонятелният ѝ орган. Прословутият фотошоп, който е запазена марка на всяка моделка с амбиции, този път ѝ изигра кофти шега. От носа на Джулиана Гани реално не е останало нищо, което да прилича на нос.

Джулиана Гани се орезили с фотошоп (Моделката си смачка носа – Потрес фото)
Отдалече не си личи толкова, нали? Снимка: Инстаграм

Доколко скорошната ринопластика има вина за подобна визия, не е съвсем ясно. Комбинацията от нея обаче и от злощастната обработка на снимката е трагична. И ако на останалите си кадри в мрежата Гани изглежда прилично, снимката в суперблизък план определено не ѝ помага да гради имидж на мадона. Носът ѝ измества всичко останало и непредубеденият зрител гледа само него.

За капак липсата му се допълва от крайно обемните устни на моделката, които още повече замъгляват миниатюрните му размери. Така Джулиана си направи своеобразно харакири, като се пусна в толкова близък план. Обикновено тя се нащраква по-отдалече и несъвършенствата по лицето ѝ не си личат до такава степен. Разбира се, и фотошопът все пак е за специалисти в бранша, дори и да става дума само за един нос.