декември 06, 2023

Джулия Робъртс потъна в траур заради семейна трагедия

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliya-robarts-potana-v-traur-zaradi-semeyna-tragediya/142582 Kliuki.net
Джулия Робъртс потъна в траур заради семейна трагедия

Джулия Робъртс потъна в траур, загуби сестра си

Огромна трагедия сполетя актрисата Джулия Робъртс. Звездата от „Булката беглец“ загуби сестра си Нанси Моутс. Полусестрата на актрисата бе открита мъртва в дома си в Лос Анджелис. Тялото й е било открито в неделя във ваната от годеника й. Новината бе потвърдена официално от семейството на следващия ден.

Причините за смъртта на Нанси все още се изясняват, но според първоначалната информация става въпрос за свръхдоза дрога. В официално съобщение говорителката на Джулия Робъртс заяви, че според семейството тя е загинала заради дрогата.

[caption id="attachment_61640" align="aligncenter" width="300"]Огромна трагедия сполетя Джулия Робъртс Огромна трагедия сполетя Джулия Робъртс[/caption]

„С прискърбие съобщаваме, че Нанси Моутс е загинала от очевидно предозиране на дрога. Семейство Робъртс е опустошено и съсипано“, се казва в изявлението.

[caption id="attachment_61641" align="aligncenter" width="300"]Актрисата загуби сестра си Нанси Актрисата загуби сестра си Нанси[/caption]

Интересното е, че в дома на Нанси не са открити никакви наркотични вещества, а само лекарства. От полицията не са обявили официална причина за смъртта, но според тях може да става въпрос и за умишлено убийство или самоубийство. Откритите лекарства се издават само с рецепта, но за предозиране на медикаментите е рано да се говори, преди да са излезли резултатите от експертизата.

[caption id="attachment_61642" align="aligncenter" width="300"]Двете преди години Двете преди години[/caption]

julia 2В Холивуд Нанси Моутс беше известна с откровенията си за отношенията си с Джулия Робъртс. Тя винеше звездата за проблемите с теглото си, за това, че я пренебрегва и дори твърдеше, че е била обиждана от нея. Именно Моутс разпространи и новината, че Джулия Робъртс е сляпа с едното око. В последните месеци двете бяха затоплили отношенията си и според запознати се сближили. Джулия дори помогнала на сестра си да си намери работа и да отслабне, а също така се канела да организира сватбата й през май тази година, пише ИТАР-ТАСС.