април 28, 2024

Джулия Робъртс се пусна по мини шорти на червения килим (На 56 г изглежда толкова слаба, сякаш ще се счупи – Снимки)

Харесва ли ви как изглежда звездата на премиерата на последния си филм

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliya-robarts-se-pusna-po-mini-shorti-na-cherveniya-kilim-na-56-g-izglezhda-tolkova-slaba-syakash-shte-se-schupi-snimki/213781 Kliuki.net
Джулия Робъртс се пусна по мини шорти на червения килим (На 56 г изглежда толкова слаба, сякаш ще се счупи – Снимки)

Преди месец звездата от „Хубава жена“ отпразнува 56-ия си рожден ден. И изглежда, че тя все още е красива и млада, както в началото на звездната си кариера. Или пък не?

Джулия рядко се вижда на червения килим. Звездата никога не е обичала публичността. Освен това тя призна, че въпреки повече от 30-годишната си кариера и световно признание дори сред критиците, тя все още се смущава от светкавиците на камерите и се чувства неудобно на светски събития.

Но, разбира се, знаменитост като нея  не можеше да пропусне премиерата на новия си филм- „Оставете света зад гърба си“. Но тоалетът, който избра, беше доста противоречив. Носенето на това определено ще ви накара да се почувствате неудобно пред камерите, дори и да имате железни нерви.

Джулия Робъртс се пусна по мини шорти на червения килим (На 56 г изглежда толкова слаба, сякаш ще се счупи – Снимки)

Може би ако звездата беше избрала по-дълъг тоалет или поне беше решила да не се отказва от чорапогащника, щеше да има по-малко критики срещу нея. Но Джулия просто обича къси шорти - на ваканция тя ходи предимно с  такива.

Джулия Робъртс се пусна по мини шорти на червения килим (На 56 г изглежда толкова слаба, сякаш ще се счупи – Снимки) - Снимка 2

В основата на ансамбъла на Робъртс бяха пастелно розово двуредно сако и микро шорти от Gucci от новата колекция пролет-лято 2024, представена на Седмицата на модата в Милано през септември. И цялото внимание беше привлечено от краката на актрисата, които тя подчерта с помощта на необичайни сребърни обувки от същата модна къща.

„Изглежда, че сякаш може да се счупи“, започнаха да обсъждат онлайн невероятната стройност на актрисата, която вече се люлее на ръба на не най-здравословната слабост. Хейтърите сравниха краката на Джулия с клечки.

Джулия Робъртс се пусна по мини шорти на червения килим (На 56 г изглежда толкова слаба, сякаш ще се счупи – Снимки) - Снимка 3

Например, ето как луксозно изглежда Джулия в макси рокли. Уви, комплектът Gucci, дори и много модерен и скъп, явно губи на този фон, подчертавайки фигурата на звездата не по най-добрия начин.

Източник: Wday.ru