април 20, 2024

Eда Едже на война с колежки заради гадже (Екранната Йълдъз от "Опасно изкушение" се оплете в любовен триъгълник)

Еда Едже на война с колежки заради гадже , звездата бясна

https://kliuki.net/kliuki/eda-edzhe-na-voyna-s-kolezhki-zaradi-gadzhe-ekrannata-yaldaz-ot-opasno-izkushenie-se-oplete-v-lyuboven-triagalnik/167203 Kliuki.net
Eда Едже на война с колежки заради гадже (Екранната Йълдъз от "Опасно изкушение" се оплете в любовен триъгълник)

Еда Едже се оплете в любовен триъгълник. Актрисата влезе във война с колежки заради връзката си с футболиста Буграхан Тунчер. Двамата толкова често се събират и разделят, че екранната Йълдъз от "Опасно изкушение" бе определена като "токсична приятелка" заради непрекъснатите си включвания и изключвания на снимки с гаджето в социалните мрежи.

 

Актрисата най-напред се скара с колежката си Ебру Шахин. Двете си партнираха в първия сезон на сериала, но явно Шахин е имала лични отношения с Тунчер, заради които двете развалиха приятелството си. Еда дори е спряла да следи Ебру в социалните мрежи, а Шахин е направила няколко лични забележки за отношенията между футболиста и колежката си, с които е предизвикала гнева й.

Другата, която си навлече гнева на актрисата е звездата от "Сървайвър" Алина Калайчоглу. Алина заявила публично неотдавна, че много обича Еда, но й е писнало актрисата непрекъснато да трие и качва снимките на футболиста, както и да прекъсва контактите си с него в социалните мрежи. 


"Те са наистина токсична двойка. Държат се като тийнейджъри. След всяко скарване си трият акаунтите, снимките, спират да се следват. Глупаво е", коментира Алина. В отговор звездата заявила, че никой няма право да се меси в личния й живот. И посъветвала колежката си да не се занимава с гаджето й. 


Явно между двете са прехвърчали повече искри.