май 28, 2024

Едва я познахме! Това Вихра ли е? (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/edva-ya-poznahme-tova-vihra-li-e-foto/138381 Kliuki.net
Едва я познахме! Това Вихра ли е? (ФОТО)

Бившата жена на водещия на сблъсък Иван съвсем се е стопила от ядовете покрай любовната му история с Ирина Сарачинова

[caption id="attachment_27768" align="alignright" width="199"]Водещата съвсем се е стопила Водещата съвсем се е стопила[/caption]

Феновете на Вихра са силно притеснени след последната си снимка, която водещата качи във Фейсбук профила си. На нея Вихра изглежда още по-слаба от преди като от лицето й не е останало почти нищо, само едни огромни очи, коментират феновете й.

Дали промяната се дължи на стреса от любовната връзка на Иван с колежката на Вихра Ирина Сарачинова, заради която опосумът заряза нея и малката им дъщеря Ава? Или пък неочакваното й махане като водеща на „Споделено с Вихра” където продуцентите я заместиха с Кали? И двете събития бяха шок за Вихра, която смяташе, че се радва на стабилно семейство и кариера.

Разбира се, новият външен вид на водещата може да се дължи и на желание да внесе промяна в живота си и да продължи напред. Това са и думите, които Вихра е написала под фотото: „Да погледнем напред, стига сме предъвквали миналото”. Дали е готова наистина да продължи напред и да преглътне нанесените й обиди? Времето ще покаже.