април 18, 2024

Екатерина Шпиц е истинска прелъстителка (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/ekaterina-shpic-e-istinska-prelastitelka-snimki/143841 Kliuki.net
Екатерина Шпиц е истинска прелъстителка (Снимки)

Екатерина Шпиц вече е била омъжена веднъж и има син на две годинки

Екатерина Шпиц - жената, с която Максим Стависки май слага рога на Албена Денкова е същинска прелъстителка както в киното, така и в живота. Скандалната руска актриса не се свени да се снима в разкрепостени кадри във филмите с нейно участие и да провокира с по-разголени сцени.

[caption id="attachment_72087" align="alignleft" width="300"]Екатерина Шпиц го раздава прелъстителка Екатерина Шпиц го раздава прелъстителка[/caption]

Това обаче далеч не е всичко. Оказа се, че Екатерина Шпиц е омъжена за колегата си Константин Адавим. Сватбата им е била през 2010 година, а през 2012 се ражда синът им Герман. В момента не е ясно какви са отношенията на двойката. Адавим засега отказва коментар за слуховете, че съпругата му има връзка с партньора си от шоуто "Ледников период" Максим Стависки.

Фигуристът и актрисата се изявяват заедно на леда от миналата година, но едва напоследък приказките за тайна любовна афера между тях зачестиха. Според запознати именно връзката между Стависки и Екатерина Шпиц е станала причина Албена Денкова да приеме участие в Денсинг Старс. Родната фигуристка дълго време си нямала на представа какво се случва зад гърба й.

Когато научила за предателството обаче била толкова съсипана, че предпочела да се махне от Русия и невярната си половинка.

[gallery link="file" ids="72088,72089"]