май 03, 2024

Ексклузивно? Развежда ли се Благой Георгиев? (Първият му коментар по темата)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-razvezhda-li-se-blagoy-georgiev-parviyat-mu-komentar-po-temata/167301 Kliuki.net
Ексклузивно? Развежда ли се Благой Георгиев? (Първият му коментар по темата)

Благой Георгиев разкри развежда ли се, видя Kliuki.net.

По-рано днес гръмна новината, че Джизъса е пред развод само три месеца след като сключи брак с доста по-младата от него Поли от Велинград. Източници, близки до младото семейство, разкриха, че между уж влюбените футболист и богаташка наследница е настъпил пълен разрив.

А причината била шавливият нрав на Благой. Който за пореден път не могъл да сдържи нагона си и кръшнал на младата си жена. Тя обаче разбрала и набързо го изпъдила. Цялата драма се разиграла преди около десетина дни.

Хотелиерската наследница узнала, че футболистът продължава да я кара по стария начин и изобщо няма намерения да й е верен. След жесток скандал тя му била шута и заминала при своя приятелка в София, където живее от няколко дена и обмисля какви стъпки да предприеме по-нататък.

Двамата с Поли вдигнаха пищна сватба във Велинград на 25 юни, след само няколко месеца връзка. А лично и двамата коментираха слуховете за развода. И ги определиха като напълно безпочвени.

Нещо повече, оказа се, че в момента двамата са почивка в Гърция и се радват на любовта си. "На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени. Дайте ни още малко време", заяви брюнетката.