юни 16, 2024

Ексклузивно! Саня Борисова проговори за Ники Илиев: Опитахме да се съберем, не се получи (Двамата от два дена са разведени)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-sanya-borisova-progovori-za-niki-iliev-opitahme-da-se-saberem-ne-se-poluchi-dvamata-ot-dva-dena-sa-razvedeni/160350 Kliuki.net
Ексклузивно! Саня Борисова проговори за Ники Илиев: Опитахме да се съберем, не се получи (Двамата от два дена са разведени)

Саня Борисова и Ники Илиев са официално разведени от два дена

След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и Ники Илиев вече официално са разведени. Новината разкри самата актриса. "Разделихме се окончателно. От преди два дни официално сме разведени. Всичко беше голямо изпитание, защото се разделихме преди две години", обясни в "На кафе" тя, като подчерта, че с бившия й партньор остават в прекрасни отношения. [caption id="attachment_166539" align="aligncenter" width="290"]Саня Борисова и Ники Илиев развод Снимка: Инстаграм[/caption] Чаровната дама не скри, че с Ники са имали надеждата, че ще могат да продължат заедно. "Надявах се, че нещата могат да се променят и затова си дадохме време. Но се убедихме и двамата, че няма как да се случи това. В момента сме по-близки от всякога. Мога да кажа, че непосредствено след самия развод си казахме открито толкова много неща и се почувствахме толкова близки. Опредлено ще се подкрепяме за бъдеще", категорична е тя. След официалната им раздяла, любимиата им лабрадорка Анджи остава при Илиев, който основно ще се грижи за нея, стана ясно още от интервюто й при Гала. "Много я обичам, но ми е трудно да я гледам, защото изисква много време и грижи. Но утре ще ми я доведе за няколко дни при мен", разказа актрисата. Оттук нататък Борисова ще търси и нови изяви в коренно различно поприще от досегашното си. Тя е поредната родна знаменитост, която е решила да става моден дизайнер. За целта тя ще прави спортно-елегантна мода, за да може да се котира при повече клиенти, които евентуално биха харесали модните й творения. "Ще тръгна с онлайн продажби, за да видя как ще се случат нещата. Не е нещо крайно амбициозно, не го и правя с цел печалба, а като първо време за удоволствие", обясни Саня, пише Hotnews.bg.