май 02, 2024

Ел Макферсън зашеметява с визия и на 50 (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/el-makfersan-zashemetyava-s-viziya-i-na-50-snimki/146083 Kliuki.net
Ел Макферсън зашеметява с визия и на 50 (Снимки)

Ел Макферсън е все така красива и на 50 годиниЕл Макферсън разкри тайната на перфектната си визия

Ел Макферсън зашеметява с визия и на 50 години. Една от най-красивите манекенки в историята слага в малкия си джоб по-младите си колежки въпреки "преклонната" си за професията възраст. Красивата австралийка не е загубила от чара и хубостта си, с която привлече хиляди фенове още в зората на кариерата си.

[caption id="attachment_89596" align="alignleft" width="300"]Ел Макферсън Ел Макферсън[/caption]

Манекенката разкри и тайната си за перфектна визия. На първо място хубавицата призовава жените да залагат на естествената си визия не само, защото изглеждат по-добре, а и защото макиажът товари кожата и се отразява на състоянието й. "Ежедневното ползване на грим съсипва кожата", категорична е Ел Макферсън. Разбира се, за професионалните си фотосесии звездата няма как да не използва разкрасяващи продукти. Тогава тя предпочита сенки в тъмен нюанс и почти незабележимо червило с цвят, близък до естествения й.

За маникюра си красавицата винаги държи на много тъмния или много светлия, изчистен цвят. Освен това Ел Макферсън не пие никакви лекарства, а залага на холистичната медицина и алтернативните методи на лечение. Когато се почувства зле, хубавицата предпочита да прибегне до хомеопатични и био продукти, както и до акупунктура. Колкото и да е натоварен графика й, манекенката винаги успява да намери време в него за медитация всеки ден, научиха от bgreality.bg.

Австралийката не крие, че съжалява само за едно нещо в живота и грижата за визията си и то е, че като млада се е излагала безогледно на слънце и не използвала слънцезащитни продукти. Заради което в момента кожата й е покрита с лунички. "Вече знам колко е важна защита, затова винаги ползвайте продукти с минимум 50+ слънцезащитен фактор", съветва манекенката.

Ел Макферсън ell2 ell3 ell4