май 24, 2024

Елен Колева изпусна палат за милиони (Вижте дома на Сашо Майонезата)

https://kliuki.net/kliuki/elen-koleva-izpusna-palat-za-milioni-vizhte-doma-na-sasho-mayonezata/143408 Kliuki.net
Елен Колева изпусна палат за милиони (Вижте дома на Сашо Майонезата)

Елен Колева изпусна палат за милиони, като остави Александър Найденов

Елен Колева изпусна цял палат като заряза Александър Найденов. Известната актриса заряза майонезения бос, а заедно с него и приказния дворец в Пловдив.

Четириетажният дом, който милионерът си е построил в родния си град събира и до днес очите на съседи и минувачи. Огромният дворец е опасан с пет метра ограда, разполага с огромна градина, а спокойствието на обитателите е гарантирано от въоръжена до зъби охрана и куче, което далеч не е толкова страшно и зло, колкото се говори.

[caption id="attachment_68260" align="aligncenter" width="300"]Елен Колева изпусна палат за милиони сн. "Всеки ден" Елен Колева изпусна палат за милиони сн. "Всеки ден"[/caption]

Съседи на бившия на Елен Колева разказват, че преди двамата често идвали тук. Двойката почти не излизала от имението, радвайки се на топлото време и лукса. В дома на бизнесмена е разположен плувен басейн, огромна тераса на покрива, частно барбекю и дори малко кафене. В последното Александър и Елен се глезели по цял ден, особено при хубаво време.Elen 23 elen 24 Elen 222

За съжаление Найденов и Елен Колева идвали изключително рядко в пловдивския дворец, предпочитайки лукса и комфорта на столицата. След раздялата им бизнесменът честичко отскачал до родния си град, но все за кратко.

За разлика от повечето милионери, Найденов не се отдавал на разгул и купони, предпочитайки да води тих и скромен живот. Съседите му твърдят, че никога не са имали проблеми с гостите му, рядко организира партита, а като домакин е изключително любен и скромен. Като съсед също.