април 24, 2024

Елен Колева нападна Сашо Майонезата: Прави си реклама на мой гръб!

https://kliuki.net/kliuki/elen-koleva-napadna-sasho-mayonezata-pravi-si-reklama-na-moy-grab/146511 Kliuki.net
Елен Колева нападна Сашо Майонезата: Прави си реклама на мой гръб!

Елен Колева продължава със скандалите с бившия сиЕлен Колева отговори на нападките на майонезения бос

Елен Колева продължава със скандалите с Александър Найденов. Актрисата упорито твърди, че е оставила в миналото майонезения бос, тъй като я е подлагал на ужасен терор и я е подтискал. Поведението й обаче говори нещо съвсем друго.

[caption id="attachment_91909" align="alignleft" width="300"]Елен Колева и Сашо Майонезата от щастливия им период Елен Колева и Сашо Майонезата от щастливия им период[/caption]

Изявяващата се в "И аз го мога" Елен не спира да търси повод да се заяжда с бившия си, макар на приказки да не се интересува от него. Не че и неговото поведение е по-различно. Застаряващият бизнесмен при всеки удобен случай плюе по доста по-младата си бивша половинка, обвинявайки я в системни изневери и разпуснато поведение. Тя пък не му остава длъжна и също търси начин да го засегне.

Изказването й, че не можела да понася старческите му миризми, стана култово. Колкото и да не ги понася обаче очевидно Елен Колева следи стриктно всяка изява на Майонезата. Тъй като в същия момент, в който той обясняваше по една от националните медии защо й е бил шута, тя пусна в профила си във Фейсбук многозначителния статус "Много реклама на чужд гръб".

Като е повече от ясно, че визира именно него. И опитите й да си прави реклама с връзката им, поне според нея. Друг е въпросът, че именно отношенията им и неговите пари успяха да я изстрелят в светлините на прожекторите, във вниманието на медиите и най-вече в центъра на светските събития.

Да не говорим и че той плати за силиконовия й бюст, убедени са запознати, научиха от Блясък.

В момента Найденов има връзка с участничката в Сървайвър Ралица и е категоричен, че никога не е бил толкова щастлив. А Елен Колева вече е затворена страница за него. Очевидно обаче тя все още не успява да превъзмогне раздялата им и по-скоро оставането си без спонсор, тъй като продължава да търси начини да се заяде с него. Било то и индиректно.