април 24, 2024

Елена Кучкова е нежна красавица преди силикона и операциите

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-e-nezhna-krasavica-predi-silikona-i-operaciite/142447 Kliuki.net
Елена Кучкова е нежна красавица преди силикона и операциите

Елена Кучкова е надула джуки специално за конкурса, забелязаха бдителни фенове

Елена Кучкова се окичи с титлата "Мис Плеймейт 2014". Нахаканата госпожица спечели конкурса след оспорвана надпревара с цял куп претендентки, а съвсем естествено след финала се появиха и мнения, че Кучкова си е купила титлата. Или по-точно, заработила я е, след което богат спонсор е платил за короната.

[caption id="attachment_60731" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова преди и след операциите Елена Кучкова преди и след операциите[/caption]

Дали тези слухове са факт или не, знае само Ели Кучкова и евентуалният й спонсор. Бърза справка обаче показва, че тези, които побързаха да нарекат новата Мис Плеймейт Мис крокодил, имат право. Но само до известна степен. Бдителни зрители забелязаха, че Мис Плеймейт 2014, както всяка уважаваща себе си плеймейтка, има корекции по себе си.

Изглежда, че Елена Кучкова си е сложила солидно количество силикон в джуките специално за конкурса. От Kliuki.net успяхме да намерим стара снимка на победителката, на която устните й са доста по-тънички. И на която Ели Кучкова изглежда доста по-нежна и красива. "Кой ги лъже, че като си надуят джуките, стават по-красиви?", недоумяват онлайн потребителите.

Феновете се съмняват и че новоизлюпената плеймейтка си е уголемявала и скулите. "Вижте ги какви са на конкурса - като на дядо Мраз. А преди лицето й е много по-слабо и нежно", категорични са форумци.

Изглежда обаче самата Елена Кучкова е склонна да експериментира с външния си вид. Очевидно Мис Плеймейт 2014 се чувства достатъчно добре и руса, тъй като за няколко от снимките си позира с перука на блондинка.

Разгледайте всички фотоси в галерията ни и споделете с коя си визия Елена Кучкова ви допада повече?

[gallery link="file" ids="60732,60733,60734,60735"]