април 25, 2024

Елена Кучкова показа тайнственото си гадже-политик (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-pokaza-taynstvenoto-si-gadzhe-politik-snimka/145678 Kliuki.net
Елена Кучкова показа тайнственото си гадже-политик (Снимка)

Елена Кучкова беше изловена с половинката си по време на романтично пътуванеЕлена Кучкова излиза с 48-годишен, разведен кадър на ДПС

Елена Кучкова вече няма нужда да крие мистериозното си гадже-политик! Тайнствената афера между плеймейтката и депутата дълго време занимаваше умовете на хората, но вече е повече от ясно с кого си ляга вечер моделката.

[caption id="attachment_86764" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова с гаджето си Елена Кучкова с гаджето си[/caption]

Противно на ширещите се слухове, това не е Николай Бареков. Елена Кучкова има връзка с доста по-мастит народен представител, видяха папараците на Николета Лозанова, които щракнаха влюбената двойка в джипа на депутата, докато двамата напускаха София за уикенда.

Гаджето на Елена Кучкова се казва Любомир Ников и е шеф на столичния клон на ДПС. Господинът е разведен от много време, така че със сигурност не можем да виним плеймейтката за краха на семейството му, тъй като двамата са се запознали след развода му.

Заварката станала в столичен бар, където двамата се засекли случайно. Ников останал очарован от визията на моделката и незабавно я поканил на среща, а Ели не се дърпала особено много.

Любопитното е, че депутатът е много по-възрастен от половинката си - на 48 години и съвсем спокойно може да й бъде баща. Което пък сериозно се разминава с думите й, че гаджето й бил млад и готин и в никакъв случай не е чичко. За нейно оправдание, можем да кажем със сигурност, че поне на външен вид избраникът й действително няма типичния образ на чичко-паричко с шкембенце.

Елена Кучкова не крие, че е повече от щастлива с избраника си, който се оказал изключително романтичен и не спирал да я радва с мили жестове и подаръци. Единственото по-сериозно търкане между тях се оказа силиконовият бюст на Ели.

Господин депутатът бил категорично против имплантите, но нямал особен избор, тъй като гаджето му си ги е сложила още докато е била с предишния си - танцьорът Стефан Роглев, научиха от hotarena.net.