април 20, 2024

Елена Кучкова призна: Не ме бърка да съм с възрастен мъж

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-prizna-ne-me-barka-da-sam-s-vazrasten-mazh/142464 Kliuki.net
Елена Кучкова призна: Не ме бърка да съм с възрастен мъж

Елена Кучкова няма никакви претенции към възрастта на мъжа до нея, категорична е, че няма задръжки в любовта

Елена Кучкова набързо влезе в центъра на медийното внимание. Отраканата госпожица е новата Мис Плеймейт 2014, а спечелването на титлата автоматично я постави в графата "актуални златотърсачки". Ели Кучкова обаче ни най-малко не се смущава от този факт, дори напротив.

[caption id="attachment_60828" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова не държи да е с млади мъже Елена Кучкова не държи да е с млади мъже[/caption]

Новата Мис Плеймейт без стеснение заяви, че няма никакви претенции към възрастта на партньора си. Стига да е грижовен и галантен, другото нямало значение. Елена Кучкова сподели също, че няма задръжки в любовта и в леглото, предават от "Телеграф". Госпожицата признава също, че е получавала много предложения за интимни ласки срещу заплащане.

Ели Кучкова обаче е категорична, че никога не би приела подобно предложение, предават от kliuki.ws. "Жената става още по-скъпа, когато е недостижима", филисофства госпожицата. Кучкова отрече да има нещо общо и с бизнесмена Христо Сираков, за когото се говори, че е й е купил титлата. Въпреки, че Николета Лозанова я определи като тиха и скромна, Мис Плеймейт 2014 си има точно определени критерии за мъжа до нея.

"Той трябва задължително да е красив и да ме обича. Възрастта му е без значение", изцепи се Кучкова.