януари 28, 2023

Елена Кучкова работи за 100 лева на вечер

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-raboti-za-100-leva-na-vecher/142503 Kliuki.net
Елена Кучкова работи за 100 лева на вечер

Елена Кучкова заработва като част от шоуто "Бейбилон"

Елена Кучкова работи за 100 лева на вечер! Хонорарът на новоизлюпената Мис Плеймейт 2014 беше разкрит от певицата Анастасия, станала по-известна със скандалния си имидж отколкото с някой хит. Певачката издаде, че в шоуто "Бейбилон", където се вихри Елена Кучкова, момичетата прибират по 100 лева хонорар, за да забавляват с визията и танците си гостите на нощните заведения.

[caption id="attachment_61102" align="alignright" width="158"]Елена Кучкова работи за 100 лева на вечер Елена Кучкова работи за 100 лева на вечер[/caption]

Любопитното е, че въпросното шоу е по-скоро за господа, тъй като участничките в него, в това число и Ели Кучкова, се вихрят без дрехи. Именно този факт възмутил Анастасия, която твърди, че също е получавала покани да се включи, но ги отхвърлила, научиха от Hotarena.net. Певицата съветва и Мис Плеймейт 2014 да преосмисли заниманието си и да спре да продава достойнството си за мизерната сума от 100 лева.

"За тези пари аз няма да си мръдна и малкия пръст", изцепи се изпълнителката. Думите й обаче искрено развеселиха онлайн потребителите. Които видяха в тях поредната възможност да се изгаврят с Ели Кучкова и слуховете за начина, по който се е сдобила с короната си. "Не я мисли Кучкова, тя след шоуто си заработва солидни бакшиши над тези 100 лева с други умения", смеят се форумци.

Припомняме ви, че след като Елена Кучкова стана Мис Плеймейт 2014 в светското пространство се появиха слухове, че Христо Сираков е купил титлата за нея, тъй като му била любовница. Слух, който Кучкова упорито отрича.