март 28, 2024

Елена Кучкова с жестоко признание: Посегнаха ми физически (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-s-zhestoko-priznanie-posegnaha-mi-fizicheski-video/142596 Kliuki.net
Елена Кучкова с жестоко признание: Посегнаха ми физически (ВИДЕО)

Елена Кучкова разкри, че е била жертва на предишния си приятел

Елена Кучкова разкри, че е била жертва на предишния си приятел, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_61746" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова с жестоко признание - посегнали са й физически Елена Кучкова с жестоко признание - посегнали са й физически[/caption]

Новата плеймейтка отваря душата си пред Венета Райкова в „Горещо”. Елена Кучкова споделя, че гаджето й я е изнасилил, посягал й е физически, заради което тя е избягала в чужбина.

При тази история красавицата не успява да сдържи сълзите си и избухва в плач в ефир.

Тя се наложило да се издържа, докато чисти чужди къщи. Водещата дори не може да повярва на думите на Елена Кучкова и мизерията, която описва...

Изглежда животът на Елена Кучкова въобще не е бил толкова бляскав, колкото всички си мислят.

Сега погледите са насочени към нея, защото Елена Кучкова е наследничката на Николета Лозанова, но не винаги съдбата е била толкова благосклонна към нея.

В момента тя се радва на славата си и в същото време мисли как да я осребри най-ползотворно. Елена Кучкова е желан гост във всяко предаване, но първа я е уговорила Венета Райкова. В студиото й блондинката ще разкаже подробности за себе си и личните си драми, с които ще вдигне завесата към истината за образа си.

Елена Кучкова събра доста негативи, след като беше избрана в палавия конкурс, а сега ще се опита да убеди всички, че е едно обикновено момиче, което е страдало много.

Дали зрителите ще се трогнат, защото вече я мислят за поредната златотърсачка, ще разберем в събота вечерта, но е факт, че Елена Кучкова има сериозни психически рани.

Вижте какво е сполетяло Елена Кучкова!