април 16, 2024

Елена Кучкова се изцепи в ефир: Знам си цената, 100 бона и си с мен за една нощ

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-se-izcepi-v-efir-znam-si-cenata-100-bona-i-si-s-men-za-edna-nosht/142559 Kliuki.net
Елена Кучкова се изцепи в ефир: Знам си цената, 100 бона и си с мен за една нощ

Елена Кучкова била наясно колко струва, сериозната сума й прилягала

Елена Кучкова продължава да втрещява хората с изказванията си. След като вчера обяви, че не обичала елементарни мъже, тъй като не й били на нивото, днес новоизлюпената Мис Плеймейт се изцепи, че срещу 100 000 лева като нищо ще приеме оферта за една нощ.

[caption id="attachment_61477" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова би си легнала с мъж за 100 бона Елена Кучкова би си легнала с мъж за 100 бона[/caption]

Скандалното признание Елена Кучкова направи в откровено интервю за предаването на Сашо Диков. Пред шашардисания водещ Елена Кучкова обясни, че си знаела много добре цената и затова смятала, че 100 бона са си напълно в реда на нещата, за да прекара една нощ с някой мъж. "Все пак 100 000 са си голямо изкушение", наперено заяви госпожицата. Която беше определена от Николета Лозанова като свита и срамежлива.

Елена Кучкова заяви още, че вече е получавала оферти да забавлява платежоспособни господа. Най-сериозната сума, с която се опитали да я изкушат била 10 000 лева. Които Мис Плеймейт 2014 отхвърлила, тъй като не били достатъчни. "Рисковано е да приема за такава малка сума. От къде да знам, че някоя медия не ги предлага тези пари, за да ме измами и после да има за какво да пишат? Все пак вече съм публична личност", самоуверено заяви Елена Кучкова, видяха от БЛИЦ.