март 29, 2024

Елена Кучкова замени Биляна в сърцето на Христо Сираков

https://kliuki.net/kliuki/elena-kuchkova-zameni-bilyana-v-sarceto-na-hristo-sirakov/144010 Kliuki.net
Елена Кучкова замени Биляна в сърцето на Христо Сираков

Елена Кучкова теши Ицо Стоте Манекенки след раздялата му с бившата

Елена Кучкова ли е новата на Христо Сираков? Този въпрос си задават феновете след като двамата бяха изловени в опасна близост по време на парти в столичен клуб.

[caption id="attachment_73497" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова и Христо Сираков Елена Кучкова и Христо Сираков[/caption]

Двамата присъстваха на партито на списание Максим по повод старта на световното първенство по футбол. Още с пристигането си обаче Христо Сираков и Елена Кучкова предпочетоха да се отделят от останалите гости на купона и почти през цялото време си гукаха самички. Двамата изгледаха съвсем сами първия мач от Мондиала, а близостта им даде повод на гостите на събитието да шушукат, че на хоризонта се заформя нова светска двойка.

[caption id="attachment_73498" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова и Христо Сираков Елена Кучкова и Христо Сираков[/caption]

Както знаете, Христо Сираков се раздели с жесток скандал с половинката си Биляна Евгениева след като стана ясно, че тя има афера с Благой Георгиев. Бизнесменът и вече бившата му любима дори стягаха сватба. Елена Кучкова пък твърди, че си има сериозен приятел. Чието име обаче отказва да назове.

"Че какво пречи, няма да е първата, зарязала гаджето заради някой по-перспективен", смеят се форумци. А пък и слабостта на Христо Сираков към моделките е всеизвестна, коментират от Blife.bg.

Така че нищо чудно Мис Плеймейт Елена Кучкова да е следващото му завоевание.