април 18, 2024

Елена от Биг брадър: Гониха ме от църква след формата!

https://kliuki.net/kliuki/elena-ot-big-bradar-goniha-me-ot-carkva-sled-formata/142928 Kliuki.net
Елена от Биг брадър: Гониха ме от църква след формата!

Елена от Биг брадър разчувства зрителите с изповедта си

Елена от Биг брадър направи драматична изповед за живота си след риалити формата. Една от звездите на „Денсинг старс“ призна, че е влязла в състезанието, за да изчисти имиджа си и да покаже на публиката и другото си лице. Елена стана скандално известна, когато изостави съпруга си Миро пред цяла България. След края на предаването преди девет години тя преживява много трудно моменти.

[caption id="attachment_64208" align="alignright" width="300"]Eлена от "Биг Брадър" направи емоционална изповед Eлена от "Биг Брадър" направи емоционална изповед[/caption]

„Гонили са ме от църква, получавала съм заплахи по телефона, в един момент се страхувах да изляза на улицата“, спомня си Елена от Биг брадър. Чаровницата споделя, че един от най-болезнените моменти за нея е бил, когато са заплюли майка й в лицето.

[caption id="attachment_64209" align="alignleft" width="300"]Девет години след "Биг Брадър" Елена още носи белезите на миналото Девет години след "Биг Брадър" Елена още носи белезите на миналото[/caption]

„Аз мога всичко да изтърпя, но не и близките ми…“, разплака се брюнетката. И си призна, че участието й в предаването й е било най-голямата й грешка. „С Миро щяхме да се разделим така или иначе. И без Биг брадър, споделя още Елена. Въпреки това тя е категорична, че не срамува от поведението си в предаването, нито че е изживяла истинска любов там. В „Денсинг старс“ обаче Елена от Биг брадър влиза с друга нагласа—да покаже на всички, че е нещо повече от празноглава красива кукла, която излага живота си на показ из риалити предавания.