април 20, 2024

Елена от Денсинг Старс се тръшка като жертва в ефир - цели финал?!

https://kliuki.net/kliuki/elena-ot-densing-stars-se-trashka-kato-zhertva-v-efir-celi-final/143559 Kliuki.net
Елена от Денсинг Старс се тръшка като жертва в ефир - цели финал?!

Елена от Денсинг Старс се тръшка като жетва в ефир, явно цели да спечели формата

Елена от Денсинг Старс взе да прекалява с опитите си да се изкара жертва, обсъждат я в интернет, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_69677" align="alignright" width="300"]Елена от Денсинг Старс Елена от Денсинг Старс все се прави на жертва, иска да спечели формата с драма[/caption]

Елена, която стана известна в Биг Брадър със своята сълзлива семейна история, не спира да се тръшка и да търси съжалението на хората. Последните й разкази граничат със сценарий от филм на ужасите.

Елена от Денсинг Старс била постоянно преследвана заради изневярата към съпруга си. Заплювали я, нахвърляли й се да я бият, наложило се да ходи с охрана.

Ако е истина, факт, че Елена е преживяла доста неприятни моменти след излизането си от Къщата. Но преди колко години беше това?! И явно е трябвало да си понесе последствията на своето поведение!

Това гласят реакциите на зрителите на Денсинг Старс, на които им писна Елена да се гърчи в ефир и все да страда по миналото...

„Миналото си е минало, там му е мястото, дори Миро отдавна не повдига темата, спазва приличие, а тя се чуди как да се възползва от ситуацията, за да спечели накрая!”, нападнаха я фенове на Денсинг Старс.

Елена явно не знае кога да спре и няма мярка с личните си драми.

„Влязла е да танцува, нека покаже какво може, а не да ни засипва с негативните си емоции, които сама си причини в Биг Брадър!”, скочиха още потребители срещу Елена от Денсинг Старс.