април 30, 2024

Елена Тихомирова повяхна и се състари (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/elena-tihomirova-povyahna-i-se-sastari-snimka/146349 Kliuki.net
Елена Тихомирова повяхна и се състари (Снимка)

Елена Тихомирова се оля с пластични интервенции

Елена Тихомирова, какво е станало с красивата миска? Днес тя изненадва с външния си вид, изглежда състарена и повяхнала. Какво се е случило с красавицата, която беше и едно от най-интелегентните и харизматични момичета, печелили титлата „Мис България”, момичето, което разби представите за миските, че задължително учат психология, пиар, право.

[caption id="attachment_91148" align="alignleft" width="300"]Елена Тихомирова преди и сега Елена Тихомирова преди и сега[/caption]

Интелегентната, умна и амбициозна Елена се насочи към нещо много актуално и перспективно – завърши компютърни системи, с отличие разбира се.

Днес като че ли й е останала само интелегентността. Изглежда неузнаваемо. Малко трудно можем да познаем в нея красавицата отпреди десетина години. Новата й визия е резултат от прекалените пластични интервенции, споделят запознати.

За съжаление и хубавата Елена не устоя на изкушението да доукраси нещо по себе си. Започва с корекции на носа си, продължава с куп други процедури, които явно няма какво толкова да поправят, а по-скоро я загрозяват. Изкушава се и от така модерното „помпане” на бюст и какво ли не още. Не спира навреме и резултатът е налице. Днешната й визия ни кара да се питаме наистина ли тази жена е Мис България 2003.

Да, истина е. Дори се класира на престижно място на конкурса „Супермодел на света” в Китай - става втора.

За разликата от своите посестрими, светлооката красавица рано слиза от модния подиум и се дистанцира от светската шумотевица. Няколко години тя стоеше настрани от светлините на прожекторите и съвсем нормално името й почти отсъстваше в медийното пространство.

И когато отново се появи, започнаха клюките по неин адрес. Слуховете я свързваха с не един бизнесмен, включително и с Вальо Топлото, припомнят от hotarena.net. Тя обаче категорично отрича да е имала връзка с него.

Още докато избягваше светската шумотевица, миската се пробва се в различни поприща. Интериорен дизайн, по-късно основава парти агенция „Пей сърце”.