април 19, 2024

Елена в Денсинг Старс получи рамо от журито, Вензи и Ралица - жертви!

https://kliuki.net/kliuki/elena-v-densing-stars-poluchi-ramo-ot-zhurito-venzi-i-ralica-zhertvi/143365 Kliuki.net
Елена в Денсинг Старс получи рамо от журито, Вензи и Ралица - жертви!

Елена в Денсинг Старс получи нечестна подкрепа от журито, а си отидоха Вензи и Ралица, те са жертви, негодуват зрителите

 

Елена в Денсинг Старс получи нечестна подкрепа от журито, негодуват зрители, научи Kliuki.net.

За сметка на това Вензи и Ралица напуснаха сцената на танцувалното шоу завинаги, но те са жертви, категорични са потребители. Днес цял ден те не спират да обсъждат резултатите от гласуването.

[caption id="attachment_67917" align="alignright" width="300"]Елена в Денсинг Старс с рамо от журито, а Вензи и Ралица са жертви, негодуват зрители Елена в Денсинг Старс с рамо от журито, а Вензи и Ралица са жертви, негодуват зрители[/caption]

„Ако Галена Великова не беше станала и поздравила с такъв жест Елена, която трябваше да си тръгне, то сега нямаше да стоят така нещата...”, „Да, да й благодарим, че заради нея, оставаме без Вензи, какво й става на Галена?!”, „Защо я лансират тази Елена, да не е спонсор на предаването?!”, „И Галена чак онемяла, защо беше нужно това рамо, Вензи и Рали не заслужаваха да бъдат пренебрегнати така!”, гласят коментарите на страницата на Денсинг Старс.

Хубавата Елена се върна след травма и явно съдиите решиха да я компенсират с внимание, но според мнозина това е било огромна грешка, защото тя не се е представила достатъчно добре.

Елена в Денсинг Старс се старае, но явно не успява да завоюва позиции пред публиката. Хората си искат Вензи и Ралица, които вече нямат шанс да се борят за наградата в риалитито.

Изглежда те се превърнаха в всеобщи любимци и сега ще липсват, но така или иначе, есемесите са определили, че те вече нямат място в Денсинг Старс. А вие съгласни ли сте?!

И считате ли, че подкрепата беше неоправдана за Елена в Денсинг Старс?

2 -17.04.2014by cool12312