март 29, 2024

Ели Гигова - най-желаната неомъжена дама у нас (Топ 4)

https://kliuki.net/kliuki/eli-gigova-nay-zhelanata-neomazhena-dama-u-nas-top-4/145975 Kliuki.net
Ели Гигова - най-желаната неомъжена дама у нас (Топ 4)

Ели Гигова е сред най-желаните за брак родни знаменитости от женски полЕли Гигова се нарежда сред красавиците, които освен визия, имат и пари

Ели Гигова е сред най-желаните неомъжени жени у нас. Наследничката на милионера Николай Гигов е апетитна хапка за доста родни дон жуановци не само заради визията си, но и заради парите на баща си. Като добавим и факта, че Ели Гигова се отличава от типичните богаташки щерки с възпитание, интелект и факта, че сама си изкарва парите, съвсем логично е мъжете да се чудят как да й привлекат вниманието. За тяхно съжаление обаче брюнетката отскоро си има нов възлюбен, а според близките й нещата помежду им са повече от сериозни. Така че нищо чудно в най-скоро време Ели Гигова вече да не се числи към неомъжените дами.

[caption id="attachment_88818" align="alignleft" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова[/caption] [caption id="attachment_88819" align="alignright" width="300"]Венета Борисова Венета Борисова[/caption]

Венета Борисова - щерката на премиера. Със сигурност са доста кандидатите, желаещи да заведат скромното и красиво момиче пред олтара. За тази цел обаче ще трябва да се харесат и на татко й - Бойко Борисов. Венета живее и работи в САЩ и си идва в България само за празниците. И за момента си няма половинка.

[caption id="attachment_88820" align="alignleft" width="300"]Радосвета Василева Радосвета Василева[/caption]

Радосвета Василева - щерката на злополучния банкер Цветан Василев. Въпреки скандалите около баща й, младото момиче е сред най-желаното от ухажорите в България, научиха от hotarena.net. За известно време Радосвета беше управител на Креди Агрикол, която обаче фалира.

Веселина БориславоваВеселина Бориславова - още една млада дама, свързана с Бойко Борисов. Веселина е дъщеря на бившата приятелка на Бойко Борисов Цветелина Бориславова. Тя е сред най-богатите родни наследнички и понастоящем е сама, след като Бойко призна, че е набил бившият й годеник Стоян Сарийски.