април 01, 2023

Ели Илиева от Мис Плеймейт е била доста пълна преди (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/eli-ilieva-ot-mis-pleymeyt-e-bila-dosta-palna-predi-snimki/145430 Kliuki.net
Ели Илиева от Мис Плеймейт е била доста пълна преди (Снимки)

Ели Илиева предизвика истински взрив от коментари с участието си на Мис Плеймейт 2015

Ели Илиева раздели онлайн потребителите със снимките си от конкурса

Ели Илиева предизвика същински взрив в онлайн пространството. Младата жена успя да накара онлайн потребителите да се изпокарат благодарение на снимките си по бельо от кастинга за конкурса Мис Плеймейт 2015. Визията на Ели Илиева, която се оказа омъжена и майка на малко дете, безспорно е сред най-бурно обсъжданите неща в последните дни.

[caption id="attachment_85223" align="alignleft" width="300"]Ели Илиева сега и преди Ели Илиева сега и преди[/caption]

Ние обаче няма да коментираме доколко неуместно или не изглежда софиянката на кадрите от кастинга. Вместо това от Kliuki.net успяхме да намерим нейни стари фотоси, на които се вижда, че Ели Илиева далеч не е била толкова анорексично слаба, колкото е в момента. Дори напротив.

Младата жена си е била направо пълничка, което се вижда ясно от по-старите й снимки. Разбира се, напълно възможно е качените килограми да са в резултат на бременността й, коментират онлайн потребителите. След раждането на детето си Ели Илиева явно е решила да влезе по най-бързия начин във форма. И просто е спряла да се храни, убедени са специалистите, които разгледаха снимките й от кастинга за Мис Плеймейт 2015.

На които снимки доста ясно се вижда отпуснатото тяло на софиянката, в комплект с бруталните стрии по корема й. "Само с глад не става, трябват и тренировки", смеят се онлайн потребителите. Очевидно това мнение не се хареса на част от тях, които най-вероятно са роднини на станалата за смях кандидат-плеймейтка.

Ели Илиева получи и солидна подкрепа под формата на коментари от мъжа си и още една-две жени, най-вероятно нейни приятелки. "Абе вие какво искате от жена, която има дете! Нека повечето раждали жени изглеждат като нея", беснеят близките на Ели Илиева.

Междувременно вижте в галерията си старите снимки на кандидат-плеймейтката, когато е доста по-пълничка.

Ели Илиева Ели Илиева Ели Илиева