март 29, 2024

Елисавета от Ергенът крие таен син? (На страхливата злобарка не й пука за хорското мнение)

Има ли таен син Елисавета и защо крие, че е майка или е свикнала да лъже ...

https://kliuki.net/bg-kliuki/elisaveta-ot-ergenat-krie-taen-sin-na-strahlivata-zlobarka-ne-y-puka-za-horskoto-mnenie/201683 Kliuki.net
Елисавета от Ергенът крие таен син? (На страхливата злобарка не й пука за хорското мнение)

Вторият сезон на Ергенът тече с пълна сила, а зрителите всеки път на церемонията на розата са в трепетно очакване коя от дамите ще си тръгне. В снощният епизод изгонената не бе една, а двете Габи и Габриела.

Една от момите, която изплака сълзите си при раздялата си със силиконовата си приятелка се оказа Елисавета. Блондинката рева на сбогуване с Габи Бланко, въпреки драмата Ели Ставрева е убедена, че може да се пребори с конкуренцията за сърцето на Евгени.

Елисавета Ставрева, за която отдавна се говори, че не е на тая възраст, на която се представя е дамата, която най-редовно участва в скандалите. Тя директно си прави коментарите, но е старателна това да се случва тихо. Може би затова я определят като „злобарка, но страхлива”. Само, че на Ели изобщо не й пука какво мислят другите за нея.

Елисавета от Ергенът крие таен син? (На страхливата злобарка не й пука за хорското мнение)

Елисавета от Ергенът крие таен син? (На страхливата злобарка не й пука за хорското мнение) - Снимка 2

Из социалната мрежа се носи пикантен слух, че Елисавета е майка на син от приключила връзка. Из форумите се твърди, че блондинката е пуснала снимка с момченце в профила си в Инстаграм, което вероятно е нейно. Самата тя до сега не е коментирала дали детето е нейно или пък е на нейни роднини или приятели. Но след като я хванаха да лъже за годините си, най-вероятно е скрила и детето си, за да се пробва в романтичното шоу.

Източник: sofialive.bg