април 19, 2024

Елизабет II вдигала луди скандали на мъжа си заради изневерите му (Кралицата замеряла с предмети неверния Филип - Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/elizabet-ii-vdigala-ludi-skandali-na-mazha-si-zaradi-izneverite-mu-kralicata-zameryala-s-predmeti-neverniya-filip-skandalni-podrobnosti/161854 Kliuki.net
Елизабет II вдигала луди скандали на мъжа си заради изневерите му (Кралицата замеряла с предмети неверния Филип - Скандални подробности)

Лъснаха нови скандални подробности от брака на кралицата и принц Филип

Елизабет II хвърляла по съпруга си тенис ракета. Това разкриват британските медии, позовавайки се на книгата на Ингрид Суард, която написа за принц Филип, и в която се разказват неизвестни до сега подробности за брака на кралицата и принца. Въпреки, че са в брак от 70 години Елизабет и Филип са имали не само възход в отношенията си, но и падения. [caption id="attachment_173713" align="aligncenter" width="550"]Елизабет II вдигала луди скандали на мъжа си заради изневерите му (Кралицата замеряла с предмети неверния Филип - Скандални подробности) Кралицата и Филип с дългогодишен брак, с много възходи и падения[/caption] Ингрид разкрива, че кралската двойка е имала големи скандали през годините, но един според нея заема специално място. В интервю за Fox News тя разкри как кралица Елизабет хвърля тенис ракета и обувки по съпруга си по време на кралско турне в Австралия през 1954 г. По същото това време кралската двойка е снимана  от екип, за документален филм, а целият семеен скандал бил заснет от камерите. Снимачният екип стоял пред малката вила, в която семейството почивало. Изведнъж те видели принц Филип на балкона, а зад него полетели тенис ракета и обувки. Кадрите били незабавно иззети от секретаря на кралското семейство. А кралицата се извинила на всички, които видели скандалната сцена. „Така понякога се случва в брака“, казала им Елизабет. Авторката Ингрид добавя, че бракът им, както на всеки друг, не е съвършен. „Брачното съвършенство не е лесно да се постигне, когато живеете пред погледите на публиката, която постоянно ви следи“, разкрива тя откровено. Въпреки че причината за скандала не е известна, обществеността е наясно с факта, че принцът е бил неверен през годините. Въпреки, че никоя жена не се е появявала публично и не е признавала, че е спала с него, британските таблоиди от десетилетия пишат за изневерите му, предават от reporter.mk. Принцът на Единбург е известен с честото си общуване със сервитьорки и журналистки, с които се срещаше на турне и многобройни интервюта. Винаги е предпочитал  непознати жени за любовници.