май 07, 2024

Емануела блести два месеца след раждането - ето тайната й

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-blesti-dva-meseca-sled-razhdaneto-eto-taynata-y/146329 Kliuki.net
Емануела блести два месеца след раждането - ето тайната й

Емануела се изфука с перфектна форма малко след като роди наследника на Митко Динев

Емануела блесна на първото си участие, два месеца след като роди наследника на олигархичната фамилия Диневи. Фолк изпълнителката демонстрира пред феновете си завидната си външност и показа перфектни форми.

[caption id="attachment_91047" align="alignleft" width="300"]Емануела блесна в перфектна форма Емануела блесна в перфектна форма[/caption]

Тя роди второто си дете на 11 януари, но само два месеца след това вече е на линия и се появи на сцената. Бързото възстановяване, след бременността удиви почитателите й, а също и останалите й колежки, които не вярваха на очите си, че толкова бързо се е справила с излишните килограмите и изглежда съвършено.

Няма и следа от коремче, все едно никога не е раждала, коментират интернет потребителите в мрежата. По женските форуми върви дискусия, пълна с коментари и въпроси, как синеоката изпълнителка на Ара Мюзик е успяла да върне предишния си вид, даже и да изглежда по-добре от всякога.

Близки до Емануела, разказват, че още веднага след раждането на Димитър-младши тя е на вода, салати с кълнове и семена и се занимава упорито с фитнес упражнения.

Припомняме ви, раждането на Димитър-джуниър бе тежко и изтощаващо, пишат от Hotarena.net. Бебето се появи на бял свят със секцио, защото пъпната връв започнала да се увива около врата на детето и то било извадено по спешност. Родилката, обаче останала на операционната маса още три часа, заради отстраняване на херния, която тя развила по време на бременността.

Операцията на хернията затруднила екипа хирурзи, заради пластиките на Емануела, които тя си е правила преди време за плосък корем. Болките, след това били непоносими, но нали е инат, родилката се изправила на крака още същата вечер.

Според злите езици,обаче причината за бързото отслабване на Емануела били проблемите на фолк изпълнителката с олигархичната фамилия Диневи. Не е тайна, че тя не е желана за снаха, заради чалга кариерата си и предишните си бракове.

[gallery link="file" ids="91048,91049,91050,91051"]