април 25, 2024

Емануела бременна и зарязана навръх Коледа

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-bremenna-i-zaryazana-navrah-koleda/145781 Kliuki.net
Емануела бременна и зарязана навръх Коледа

Еменуела бременна в осмия месец остана без мъж навръх семейния празникДимитър Динев заряза Емануела бременна само месец преди да роди детето му

Емануела бременна в осмия месец беше принудена да прекара Коледа съвсем сама навръх Коледните празници. Причината певицата да посрещне най-семейния празник в годината без мъж до себе си се оказа фактът, че половинката й - Димитър Динев, я заряза буквално дни преди Коледа.

[caption id="attachment_87453" align="alignleft" width="300"]Митко Динев заряза Емануела бременна Митко Динев заряза Емануела бременна[/caption]

Богаташът категорично отказал да има каквато и да е романтична връзка със звездата и предпочел да бъде на празника заедно със семейството си. Които, ако се вярва на слуховете, направили всичко възможно, за да го разделят с Емануела. Тъй като не отговаряла на критериите, които трябва да притежава идеалната му половинка.

В крайна сметка усилията им се увенчали с успех и Митко бил шута на певицата, въпреки че тя е бременна от него и то в осмия месец. И в най-скоро време ще го дари с първородното му дете. Припомняме ви, че за проблеми в отношенията между Емануела и Митко Динев се заговори още преди няколко месеца.

Според запознати най-вече бащата на Димитър - Динко Динев, не давал и дума да се издума да приеме чалгаджийката за снаха, тъй като била прекалено елементарна, научиха от hotarena.net. Освен това самата Емануела отблъснала бащата на детето си с постоянните капризи, които не спирала да проявява откакто разбрала, че е бременна. И решила, че е вързала милионерския наследник завинаги.

Сметките й обаче се оказали криви и малко преди Коледа певицата се оказала бременна и зарязана. Това я принудило да прекара празниците единствено в компанията на сина от предишна връзка. За нейна радост, макар че й би шута, Димитър е обещал, че ще поеме грижите за бъдещия си наследник.