март 29, 2024

Емануела е влюбена – пази го в тайна (+разобличи Никола)

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-e-vlyubena-pazi-go-v-tayna-razoblichi-nikola/143784 Kliuki.net
Емануела е влюбена – пази го в тайна (+разобличи Никола)

Емануела е влюбена, но пази партньора си в тайна, вече не иска да парадира с връзките си

Емануела е влюбена, научи Kliuki.net.

Фолк певицата вече си има партньор, който обаче пази в тайна. Отношенията им са от шест месеца насам, призна тя в Жените говорят по ТВ7, писа Блиц.

[caption id="attachment_71497" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела е влюбена, пази в тайна гаджето си[/caption]

Въпросният кавалер дори се оказва най-голямата любов на Емануела. Дано не е в грешка, защото си спомняме как беше хлътнала по бившия си Никола и дори вдигна сватба в Къртицата.

Емануела вече отказва да дава подробности за личния си живот, защото се опасява, че това ще я засегне. Досега все парадирала с връзките си в медиите и всичко завършило зле.

Затова се надявала този път публиката да не се занимава с нея и гаджето й.

Емануела не се криела реално, но и нямала намериние да разкрива повече на кого принадлежи сърцето й. Скоро двамата ще живеят заедно, в момента тя правила ремонт на апартамента си, където да се настанят.

Относно бившия си, Емануела изпусна известни пикантерии, от които става ясно защо се е стигнало до скандалната раздяла между тях. Тя го определя като "голямата грешка".

Никола бил паднал толкова ниско, че свалял нейни фенки, като изпращал горещи снимки на тялото си, което допълнително отвратило Емануела.