юли 20, 2024

Емануела лъже за годините си - цял списък с истината за певиците

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-lazhe-za-godinite-si-cyal-spisak-s-istinata-za-pevicite/143955 Kliuki.net
Емануела лъже за годините си - цял списък с истината за певиците

Емануела лъже за годините си, колежките й също крият истината, но цял списък осветли фактите

Емануела го увърта сериозно, когато стане дума за годините й.

Родните фолк певици не са лишени от онази дамска суета...

[caption id="attachment_73049" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела лъже за годините си, другите ги крият[/caption]

Те държат възрастта им да си остане в тайна. След като полагат толкова усилия да се издокарат млади с какви ли не пластични операции, то причините са ясни.

[caption id="attachment_73050" align="alignleft" width="114"]фолк певици Ето ги реалните факти за годините на фолк певиците[/caption]

Kliuki.net се натъкна на цял списък, който изобличава известните красавици в чалгата. И за някои от тях въобще не сте предполагали как стоят нещата.

Сега обаче сами ще се убедите, че повечето от звездите предпочитат да не се коментират годините им. Особено Емануела, писа изданието HotArena.net. Тя винаги се представя някъде около 30-те, а всъщност е на 37.

В което няма нищо срамно, предвид визията й – тя доста младее и няма от какво да се притеснява. Една от най-старите в бранша е Екстра Нина. Тя вече чукна 51, но си остава същата свежарка, която феновете помнят от сума време. Сашка Васева, която се чуди кое по-напред да си съблече и да го покаже, е на 48.

Не й отиват тези младежки провокации, но само тя си знае... Тони Дачева пък стана мама на 47, но това беше нейната мечта и тя нито за миг не се е поколебала да го стори.

Малина – шеметната танцьорка и певица на Пайнер, също е на 47, но й личи само в лице.

Вижте целия списък с реалната възраст на изпълнителките, както и годините на Емануела, която пък неясно защо все трепери по въпроса.