юли 13, 2024

Емануела нагруби Алисия: Надута е, самозабрави се!

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-nagrubi-alisiya-naduta-e-samozabravi-se/144014 Kliuki.net
Емануела нагруби Алисия: Надута е, самозабрави се!

Емануела най-сетне си призна колко не харесва Алисия, а навремето й се правеше на първа приятелка

Емануела неведнъж е била разобличавана, че има неприятни черти на характера си.

Като например, днес е първа дружка с някого, а утре го плюе по медиите. Така се случи и с приятелството й с Алисия, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_73509" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела беше първа дружка с Алисия, а днес я определя като надута[/caption]

Още миналата година ви разказахме, че Емануела е забила нож в гърба на половинката на Ники. Тогава лъсна истината за техните отношения. В Къртицата Емануела вдигна сватба, но Алисия така и не я уважи.

А техният раздор си има предистория. Нищо, че брюнетката разправяше наляво и надясно, че се дразнела как хората я обвинявали във фалш спрямо Алисия. Е, менте любовта й към нея излезе окончателно на показ.

Емануела обаче пак не си признава истинските причини да ненавижда Алисия. Единствено я определя като надута, писа изданието blife.bg. Понеже вече била на върха, тя се самозабравила и не помнила откъде е тръгнала. Рядко поздравявала колежките си и си вирила носа, вместо да се държи нормално и човешки.

Ала Алисия все има някаква причина за подобен игнор към Емануела, защитават любимката си в мрежата. Звездата обясни наскоро, че не говори с Емануела, защото не е точен човек.

„Не може така, да се прави на повече от другите, да ни пренебрегва, все едно е над нас. Какво като има успехи?! Това е нагло поведение!”, изцепи се Емануела за Алисия.