март 28, 2024

Емануела попиля Динев в нова песен: Заради мен ще плащаш скъпо! До живот!

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-popilya-dinev-v-nova-pesen-zaradi-men-shte-plashtash-skapo-do-zhivot/151821 Kliuki.net
Емануела попиля Динев в нова песен: Заради мен ще плащаш скъпо! До живот!

Новата песен на Емануела е повече от провокативна и отново сякаш посветена на бившия й.Емануела

пусна вчера новото си парче. То носи заглавието "Виновна". Очакваше се да се казва "Съдба,удари", защото това е най-запомнящата се фраза в текста. преди дни изтекоха няколко фотоса от снимачния процес на клипа към песента. Още те дадоха заявка, че се готви нещо много горещо. И ето че сега видял бял свят! В клипа Емануела е обградена от голи до кръста мускулести мъже, които я носят на ръце и я обсипват с ласки. А тя е в ролята на фаталната прелъстителка, която може да получи всеки мъж и след това да му вгорчи живота. Отдавна за певицата е традиция да свързва хитовете си с преживявания от личния живот. Тя винаги е била в ролята на лошото момиче и на двата хоризонта.

Няма спор,

че скандалната й връзка с Димитър Динев-младши и още по-скандалната им раздяла се превърна в основна муза за Емануела. Текстът на "Виновна" не е нейно дело, но мнозина виждат зад тежките думи да прозира сянката на бившия й. Особено когато в текста откриваме някои прелюбопитни изречения. "Чувам,че на нашите песни танцува и пред всички на щастлив се преструва", пее тя в песента. А съвсем наскоро лъсна видео, на което Динев-младши се раздава на хитове на бившата му любима... И това ако не е доказателство на кого е посветена песента. Съдейки по цялостното настроение в текста, Емануела има още доста да си връща на бащата на втория си син. но тя е оставила всичко в ръцете на съдбата, защото знае, че ще си свърши работата. "По егото му с мен така го удари, че по гордостта да му останат следи", призовава певицата съдбата. И допълва, че щом толкова се фука, че има пари, нека времето си с нея плати, и сълзите й дори. [caption id="attachment_123872" align="alignnone" width="300"]Емануела отново стана топ тема с новата си песен Емануела отново стана топ тема с новата си песен[/caption] Типично в свой стил, Емануела приземява бившия си по доста болезнен начин. Но, както самата тя пее "като паднеш от високо много боли". А красавицата е сигурна, че на Динев ще му се върне всичко двойно, но на час по лъжичка, за да бъде по-гадно!