май 02, 2024

Емануела се сваля с друг пред очите на Митко Динев

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-se-svalya-s-drug-pred-ochite-na-mitko-dinev/146180 Kliuki.net
Емануела се сваля с друг пред очите на Митко Динев

Емануела мъсти на богаташа задето й би шутаЕмануела не се свени да флиртува с други мъже пред очите на всички

Емануела за пореден път скандализира медиите и социалните мрежи със своето поведение на огорчена, но отмъстителна жена. Според запознати и близки на известната двойка певицата е зарязана от Димитър Динев, баща на скоро роденото й дете.

[caption id="attachment_90175" align="alignleft" width="300"]Емануела се подлага на разкрасителни процедури Емануела се подлага на разкрасителни процедури[/caption]

Без да се притеснява и свени фолкаджийката флиртува в своя профил пред очите на всички. Във Фейсбук страницата си тя се заиграва с непознат мъж, използващ псевдонима Джеки Мустафа. Между двамата хвърчат сърца, лайкове и любовни обяснения под постовете, относно любовта , раздялата и новата любов. Не е тайна, че броени дни след като роди сина си се подложи на разкрасителни процедури, като си постави перманентен грим. Изкуствените мигли и вежди по-лесно се поддържат, споделя изпълнителката на "Ара".

Очевидно изпълнителката е твърдо решена да прави напук на бившия си по всички възможни начини. Като флиртува с други и се гласи, за да му покаже какво е изпуснал, научиха от Hotarena.net.

[caption id="attachment_90176" align="alignright" width="300"]Емануела без свян флиртува с други Емануела без свян флиртува с други[/caption]

Това ли е краят на връзката й с Динев-младши, коментират потребителите в мрежата. За всички е ясно, че Емануела е недолюбвана и нежелана за снаха от страна на богатите родители на Динев. За него се говори, че е мамино синче и не защитавал майката на първородния си син. Мнението на олигарсите от Свети Влас за любимата на сина им не било добро.

Певицата е смятана за меркантилна жена, без образование и с един брак зад гърба си. Определено не е подходяща снаха за тяхната известна фамилия. Доказателство за отношението на богаташите е, че на изписването на първородния им внук не присъстваха нито бабата,  нито дядото на Митко-младши.

Така ли завършва връзката , разделени ли са Емануела и Димитър Динев предстои да разберем.