декември 03, 2023

Емануела стана яка кака – виж я във фитнеса

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-stana-yaka-kaka-vizh-ya-vav-fitnesa/144164 Kliuki.net
Емануела стана яка кака – виж я във фитнеса

Емануела заякна сериозно, благодарение на фитнес заниманията си

Емануела е решила да покорява нови върхове във фитнеса. Тя стана много яка кака, пиша възхитени в нета, забеляза Kliuki.net.

Певицата се е отдала на сериозни занимания в залата.

[caption id="attachment_76992" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела стана яка кака[/caption]

Помага й обучен инструктор, който й дава правилните съвети за тренировка и хранене. Ето и какви са резултатите.

Емануела е направила здрави мускули на ръцете и сега никой не може да й се опре. Едно, че си е избухливичка, второ е бунтарка, нищо чудно следващият кавалер да го отнесе повече, отколкото Никола...

[caption id="attachment_76993" align="alignleft" width="225"]Емануела Емануела си промени фигурата с усърдни тренировки[/caption]

И като стана дума за бившия на Емануела, тя не спира да го плюе, където и да се появи. Съпругът й може да е всякакъв, но засега пази благоприличие и не унижава Емануела пред хората. А може би това се дължи на факта, че той е виновен за раздялата им?!

Нищо не се знае, защото Емануела разказва всеки път различни версии.

И последното, което изцепи беше, че никога не е обичала Николета. Трябва да признаем, че подобно изказване въобще не й прави чест, а ако е било вярно, то не трябваше да го залъгва и да вдига сватба в Къртицата.

Сега Емануела гледа напред, въпреки че не спира да дразни ексблаговерния с разни заядливи послания и провокативни статуси.

Вижте сами как се е променила фигурата на Емануела!