май 02, 2024

Емануела заряза бебето, хукна по участия

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-zaryaza-bebeto-hukna-po-uchastiya/146297 Kliuki.net
Емануела заряза бебето, хукна по участия

Емануела не ще да си стои вкъщи като примерна майка

Емануела не устоя на изкушението и прави всичко възможно да се върне към стария си начин на живот, само два месеца след раждането на втория си син. Остави бебока на майка си и бавачки и е напълно на вълна участия. Вече е ясна и първата й изява. В края на седмицата ще пее не къде да е, а в популярното заведение „Син Сити”.

[caption id="attachment_90892" align="alignright" width="300"]Емануела остави бебето на бабите и хукна по участия Емануела остави бебето на бабите и хукна по участия[/caption]

Освен че не се съобразява с желанието на младия си възлюблен да отделя повече време за него и бебето, тя не оценява и всичко което прави богатата фамилия Диневи за нея и наследника си. Лукс, охолство, спокоен живот. Динко Динев бди над нея и внука си, самият той е осигурил гардове като горили да ги пазят денонощно, а бавачки-прислужници се грижат за бебето и дома.

Но да не се изненадваме толкова. Тя не се спря и по време на бременността си и дори последните месеци до появата на детето пееше по кръчми и дискотеки. Точно по време на такова участие в задимено заведение, вече в осмия месец бременна, тя замалко да припадне. Безотговорното й поведение можело да се окаже фатално за бебето, споделят близки.

И сега, фаталната, атрактивна и безотговорна жена успя да издържи едва два месеца ролята на грижовна майка. С лека ръка „захвърля” бебето си и хуква по участия. За нея най-важни се оказват феновете й и за да не я забравят, тя е готова на всичко, на всякакви изцепки, споделят запознати.

Сама пуска различни слухове за себе си, на принципа и лошата новина е добра реклама. Съсем неотдавна с писанията си в социалната мрежа тя внушаваше, че е изгонена от семейство Диневи, че е разделена с милионерския наследник, излиянията и хленченията й бяха от рода на „Сама съм, нещастна съм”. Но избягваше да коментира дали действително има раздяла.

Вече е ясно като бял ден, че няма никаква раздяла, че напористата жена е все още с богатия наследник. Самият той отрече раздялата и като потвърждение заяви, че се обичат и връзката им е много силна.