юли 19, 2024

Емануела застрашава бебето с кожени корсети (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-zastrashava-bebeto-s-kozheni-korseti-snimka/144547 Kliuki.net
Емануела застрашава бебето с кожени корсети (Снимка)

Емануела никак не се трогва, че е бременна и всячески се мъчи да скрие коремчето си

Емануела застрашава сериозно живота на бебето си, алармираха бдителни онлайн потребители. Певицата вече е в четвъртия месец, ако се вярва на нейните близки, но продължава да ходи по участия по нощните заведения. И не само това. На една от последните си изяви звездата се беше стъкнала с пола с висока талия и стегнат кожен корсет. Които очевидно притискаха корема й, явно в опит да го прикрият.

[caption id="attachment_79469" align="alignright" width="300"]Емануела стяга бременното си коремче с корсет Емануела стяга бременното си коремче с корсет[/caption]

Това обаче е изключително опасно за плода, втрещени са майките. "Емануела трябва да слезе от високите токчета и да забрави за впитите по нея дрехи. И да започне да се държи както подобава на бременна жена", категорични са форумци.

Както знаете, слухът, че звездата на Ара чака дете, беше потвърден лично от нейния пиар. Нещо повече, Емануела носи наследника на един от най-желаните ергени в България - сина на богаташа Динко Динев - Димитър. Двамата се загаджиха около Нова година, а предвид факта, че певицата вече е в четвъртия месец, явно никак не са си губили времето.

Динев дори уреди Емануела с епизодична роля в сериала "Под прикритие", чиито снимки бяха именно в пристанището на баща му в Свети Влас.

Емануела Емануела Емануела Емануела