април 30, 2024

Емил Каменов остава без работа след разкритията за Бориса?

https://kliuki.net/kliuki/emil-kamenov-ostava-bez-rabota-sled-razkritiyata-za-borisa/143072 Kliuki.net
Емил Каменов остава без работа след разкритията за Бориса?

Емил Каменов е на път освен да отиде на съд, да изхвърчи заради приказките за афера между Бориса и Силвестър Сталоун

Емил Каменов взриви родното медийно пространство с намека си, че Бориса Тютюнджиева е преспала със Силвестър Сталоун. Естествено, моделката се нацупи на тези приказки и заплаши, че ще съди охранителя задето й уронвал престижа. За ужас на Емил Каменов обаче това далеч не е единственото последствие от факта, че не е успял да си задържи езика зад зъбите.

[caption id="attachment_65411" align="alignleft" width="300"]Емил Каменов е на път да остане без работа след приказките си за Бориса Емил Каменов е на път да остане без работа след приказките си за Бориса[/caption]

В онлайн пространството се появиха мнения, че охранителят най-вероятно ще бъде изритан от работа заради приказките си. "Емил Каменов наруши най-важното правило в професията си - това за конфиденциалност. Да не разказва никога какво или кого е видял", коментират специалисти.

Според запознати Емил Каменов работи за известна организация, откъдето никак не били доволни, че служителят им се е разприказвал. "Като нищо да изхвърчи", убедени са потребителите.

Припомняме ви, че Емил Каменов предизвика сериозен скандал след като намекна, че е видял Бориса да излиза от стаята на известен холивудски актьор. Гигантът не спомена имена, но Борислав предположи, че говори за Силвестър Сталоун. Това вбеси самата моделка, която по време на лайфа в събота заяви, че ще потърси правата си в съда.